Status van Secure Connection en beschikbaar verkeer bekijken

U kunt de status van Secure Connection zien en ervoor zorgen dat uw gegevens veilig worden verstuurd en ontvangen.

In de gratis versie kunt u ook zien hoeveel veilig verkeer u die dag nog kunt verbruiken. In de premium versie geeft de app het verbruik van het verkeer niet weer omdat u zoveel veilig verkeer mag verbruiken als u zelf wilt.

Het beschikbare volume van veilig verkeer staat los van het beschikbare verkeer van uw mobiele netwerkaanbieder. U kunt het internet blijven gebruiken nadat de limiet voor veilig verkeer is bereikt maar uw gegevens zullen niet meer worden beveiligd door Kaspersky VPN.

Op deze manieren kunt u de status van Secure Connection en het beschikbare volume van veilig verkeer zien: